Bilgi Üniversitesi’nde QLabel Kalite Etiketi Semineri Düzenlendi


Kuruluşumuz üst yönetimi, Bilgi Üniversitesi kampüsünde QLabel Kalite Etiketi konulu bir seminer düzenlemiştir. Seminerde ağırlıklı olarak tüketicilerin ürün kalitesini değerlendirme konusundaki kararsızlığı ve yaşadıkları olumsuz deneyimler üzerinde durulmuş ve bu endişelerin ortadan kaldırılması konusunda QLabel Kalite Etiketi’nin avantajları ayrıntıları ile açıklanmıştır.

Bilgi Üniversitesi’nde QLabel Kalite Etiketi Semineri Düzenlendi

Özellikle seminere katılan öğrenciler, satın alma karar verme sürecinde yaşadıkları deneyimleri paylaşmış ve kuruluşumuz yöneticileri, QLabel Kalite Etiketi’nin üstlendiği rolü vurgulamışlardır. QLabel Kalite Etiketi, tüketicilerin çeşitli alternatifler arasından seçim yapmasına ve seçimin tüketicinin tercihleri yönünde daha iyi olmasına olanak sağlamaktadır.

QLabel Kalite Etiketi kriterleri, ürün kalitesine ve ürün performansının yüksek olmasına odaklanmaktadır. Tekstil sektöründen kozmetik sektörüne, temizlik ürünleri sektöründen gıda sektörüne, elektrikli cihazlar sektöründen elektronik cihazlar sektörüne, dekorasyon ürünleri sektöründen tıbbi ekipman sektörüne birçok alanda kuruluşumuzun verdiği QLabel Kalite Etiketi belgelendirme hizmetleri üzerinde durulmuştur ve QLabel Kalite Etiketi’nin tüketiciler için, ürün kalitesinin bir kanıtı olduğu vurgulanmıştır.

Kuruluşumuz, yılların getirdiği tecrübe ve birikime dayanarak, çok sayıda belgelendirme hizmeti yanı sıra test, analiz, ölçüm ve değerlendirme hizmetleri vermektedir. Bu çalışmalarda gücünü, deneyimli çalışan kadrosu ve gelişmiş teknolojik imkanlardan almaktadır ve yürürlükte olan yasal düzenlemelere ve yerli yabancı kuruluşlar tarafından geliştirilen standartlara dayanmaktadır. Talep eden kişi ve kuruluşlara yukarıda sayılan sektörler ile sınırlı olmamak koşulu ile QLabel Kalite Etiketi hizmetleri vermektedir.