Çeşitli Kurumsal Firmalarda QLabel Kalite Etiketi Tanıtıldı


Kuruluşumuz, QLabel Kalite Etiketi’nin tanıtılması çalışmaları kapsamında ülkemizin önde gelen kurumsal şirketlerini ziyaret etmeye devam etmektedir. Bu faaliyetleri ile kuruluşumuz, mümkün olduğunca daha fazla firmanın, ürünleri için QLabel Kalite Etiketi talep etmesini ve ürünleri üzerine bu etiketi iliştirerek tüketiciler nezdinde daha fazla farkındalık yaratmalarını hedeflemektedir.

Çeşitli Kurumsal Firmalarda QLabel Kalite Etiketi Tanıtıldı

Esasen tüketiciler, kalite belgesi ve kalite etiketi taşıyan ürünlere daha fazla itibar etmektedir. Kalite etiketli ürünler tüketici tarafından daha fazla kabul görmektedir. QLabel Kalite Etiketi, hem tüketicilerin daha hızlı ve kolay vermelerini, hem de bu ürünlere güvenmelerini sağlamaktadır.

Tüketiciler, bu etiketi taşıyan ürünlerin, uluslararası düzenlemelere ve standartlara uygunluğunu artık sorgulamamaktadır, çünkü QLabel Kalite Etiketi’nin ürün kalitesinin bir kanıtı olduğuna inanmaktadır.

Üretici firmalar da QLabel Kalite Etiketi taşıyan ürünlerinin pazarda daha fazla talep gördüğünün farkındadır ve çoğu zaman bu etiketi bir pazarlama aracı olarak kullanmaktadır. Tüketiciler son yıllarda çevre ve etik konuları daha fazla dikkate almakta ve performansı yüksek kaliteli ürünler seçmektedir. Bu eğilim, gıda ürünlerinde güvenlik, sağlık, sürdürülebilirlik ve sosyal etkiler de içermektedir.

Kuruluşumuz, yılların getirdiği tecrübe ve birikime dayanarak, çok sayıda belgelendirme hizmeti yanı sıra talep eden kişi ve kuruluşlara QLabel Kalite Etiketi hizmetleri de vermektedir. Bu çalışmalarda gücünü, deneyimli çalışan kadrosu ve gelişmiş teknolojik imkanlardan almaktadır ve yürürlükte olan yasal düzenlemelere ve yerli yabancı kuruluşlar tarafından geliştirilen standartlara dayanmaktadır.